Om oss

Om oss

Sindrestua er plassert ved det største knutepunktet på Turistsenteret i Trysil. Det er enkelt å komme seg til og fra restauranten, og heisen er like utenfor.

Vi som driver stedet har lang fartstid i bransjen, og har tidligere drevet andre steder både i og utenfor Trysil.

Om noen spør oss hvorfor man skal spise på Sindrestua er vårt svar: Lett tilgjengelig, god og ernæringsriktig mat til riktig pris. Servert med et personlig vertskap.

Lett tilgjengelig, god og næringsrik mat til riktig pris. Servert med et personlig vertskap.

Vår filosofi

Vi skal gi gjesten en bedre produkt og en bedre behandling enn hva han/hun forventer. På tross av at det til tider er veldig hektisk hos oss kan du forvente et smil i kassen og en trivelig servitør som kommer med maten deres.

Våre lokale leverandører

Vi er lidenskapelig opptatt av mat og drikke og vi bruker gjerne lokalt produserte råvarer i våre retter. Her er noen av de produsenter vi jobber med:

After ski

After ski

Afterski 2.0

Nyt vel sammensatte smaker og en gjennomtenkt drikkemeny på after ski i et rolig og avslappet miljø der den gode samtalen står i sentrum. Her kan du ta med hele familien eller vennegjengen.  Alle rettigheter.

After ski meny fra kl 15.00

Jordskokksuppe kr. 115,-

Kremet med grønn olje og hjemmebakt brød

1, 7, 9, 12

Sindreburgeren kr. 195,-

Brioche, gryèreost, hjemmesylta agurk, salat, 

ketchup, estragonmajones, sjalottløk 

1, 3, 7, 12 

Spagetti Bolognese a la Toscana kr. 165,-

klassisk kjøttsaus

1, 6

Gode smaker til seg selv eller for deling

Ost: kr. 195,-

Gruyere, grottlagret fra Schweiz

Munkeby kittost fra Levanger

Kraftkarl fra Tingvoll

Tomatmarmelade

Grillet brød

Kjøtt: kr. 195,-

Spekepølse fra Santa Christina, Tynset

Santa Christina spekeskinke, Tynset

Fennikelsalami fra i Italia

Grillet brød

Hjemmemarinerte oliven

Grupper

For Grupper

 Trysilbuffet

Inkl. valgfri dessert NOK 595

Rosmarin- og hvitløksbakt ytrefilet av lam  

Timian- og svartpepperstekt elgbiff fra Trysil

  • Mikset grønnsalat med ferske urter Allergi 8, 12
  • Broccolisalat med hvitløk, sitron og ristet mandel Allergi 8, 12
  • Fransk sennep- og urtemarinerte ristede gulrøtter Allergi 7, 10, 12
  • Salat på ferske beter fra Hedmarken med honning, geitost og ruccola Allergi 12, 7
  • Kantarell- og trøffelbearnaise Allergi 3, 7, 12
  • Skogsoppsaus Allergi 7, 9, 10, 12 
  • Rødvinsaus Allergi 9, 12
  • Fløtegratinerte poteter Allergi 7
  • Hjemmebakt focaccia og setersmør Allergi 1

 

Dessert

Sjokoladeterrine
på mørk sjokolade med bringebær i brunet smør,
marengs og vanilje kvarg Allergi 1, 3, 7, 8

Melkesjokoladepostei
med rårørte blåbær og ristet hvit sjokolade Allergi 3, 7, 8

Eplesmuldrepai
med vaniljesaus Allergi 1, 7, 8

Vaniljepannacotta
med multer og nøttekrokan Allergi 7, 8

Catering

Sindrestua leverer mat til grupper og selskaper som vil spise på hytta eller i vår restaurant. Enkle, velsmakende og mettende lunsjretter for å klare treningsøkten eller fine treretters middager for å feire bursdagen. Vi ordner det meste. Ta kontakt.

Forretter

Tartar

Håndskåret tartar med cognac, estragon, purreløk, tabasco, ekstra virgin olivenolje, sjalottløk, kapers, cornichoner og eggeplomme med grillet brød

Confitert andesalat

Napolitana salat, confitert and, eplesyltet stikkelsbær, syltet rødløk og ferskbakt brød.

Laks

Hjemmekaldrøkt laks, røkostkrem, syltet stikkelsbær, saltet agurk, grøn olivenolje, rugbrødchips og urter

Hovedretter

Confit Canard a la Orange

Confitert sprøstekt andelår, kål tilberedt i andefett, kanel, hvitvin, laurbær

og lys balsamico med saus orange

Torsk

Ovnsbakt torsk, stekt fennikel  og eddik med ekstra virgin olivenolje saus, cerignola oliven, sjalottløk, kapers og estragon.

Svinebryst

Svinebryst braisseret i en masterstock med brent løk, balsamicosyltede rødbeter og cremesaus.

Desserter

Eple

Vanilleis, eplekompott på pink lady epler, fritert rosmarin og cantuccini

Spongecake

Syrlig spongecake med vanilleis, bær og urter.

Panna Cotta

Klassisk lekker vanilje pannacotta med syltede bær og brent hvit sjokolade

NB. Gruppen velger en rett per kategori (forrett, varmrett, dessert). Avvik gjøres i forhold til allergier.

Pris:

2 retters middag med valgfri forrett-varmrett alt varmrett-dessert.
NOK 445.

3 retters middag med valgfri sammensetting
NOK 545.